Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Human Dynamic og www.mariestage.com

Produkter og ydelser udbydes af Human Dynamics v/Marie Stage

Kirke Værløsevej 38, 1. sal
3500 Værløse
Tlf.: 27283345
E-mail: marie@mariestage.com
CVR 37051519

Generelle betingelser

Priser og valuta

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms for private, men eksklusive moms for virksomheder.
Hjemmesiden bruger valuta DKK (Danmark) til prissætning.

Betalinger

Betaling sker ved tidsbestilling til samtaleforløb, tilmelding til kurser, foredrag og events, samt ved køb af online produkter. Betaling for enkeltsessioner sker ved samtalens afslutning.

Fakturering for foredrag, events og kurser til virksomheder sker efter levering og med 14 dages betalingsfrist, medmindre andet er skriftlig aftalt.

Priser for ydelser til virksomheder er eksklusive moms.

Alle køb er bindende og uden returret, undtaget den lovpligtige 14-dages fortrydelsesret produkter og kurser, samt den tilfredshedsgaranti der omfatter enkelte onlineprodukter. Evt. ratebetalinger for forløb og onlinekurser er bindende på samme vilkår som samlet betaling af den fulde pris.

Betingelser vedrørende personlige 1:1 sessioner og forløb:

Ved booking af samtaler og 1:1 forløb gælder, at tider kan afbookes eller flyttes, ved henvendelse på telefon 27283345, minimum 24 timer før. Venligst SMS eller læg en besked hvis telefonen ikke bliver taget.

I tilfælde af pludseligt opståede situationer, hvor jeg er nødt til at flytte en bookning, får du minimum 24 timers varsel. Det er også muligt for begge parter at lave en samtale om fra fysisk fremmøde til telefon/online, dog stadig med 24 timers varsel.

Ved enkeltsessioner betales sessionsprisen kontant eller via Mobilepay umiddelbart efter samtalens afholdelse. 

Klippekort til 3 eller 5 sessioner, betales på forhånd ved booking af første session, medmindre andet aftales skriftligt.

Samtaler afholdes enten på adressen Kirke Værløsevej 38, 1. sal, via telefon eller online. 

Samtaleformen aftales på forhånd.

Betingelser vedrørende fysiske kurser, events og forløb:

For kurser og forløb der afholdes på Kirke Værløsevej 38. 1. sal gælder et deltager-max på 10 personer, eller i overensstemmelse med eventuelle restriktionskrav.

Udover selve kurset, inkluderer prisen eventuelt skriftligt materiale samt kaffe, te og vand til deltagerne.

Betaling sker ved tilmelding, medmindre andet aftales skriftligt.

Du kan afbooke frem til 10 dage før kursusstart og få refunderet kursusprisen til 90%. (Der er 10% administrationsgebyr). Du er også velkommen at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold. Du skal blot informere mig herom før kursusstart.

Online produkter, herunder kurser og forløb.

Når du køber digitale produkter eller forløb, bliver materialet sendt via e-mail efter betalingen er bekræftet. Du modtager ligeledes en bekræftelse af dit køb via e-mail.

Købet giver dig brugsretten til produktet. Brugsretten er personlig og må kun anvendes til eget brug. Produktet med tilhørende materiale må hverken sælges eller videreformidles helt eller delvist til tredjepart. 

Rettigheder

Rettigheder til alle produkter tilhører Human Dynamics v/Marie Stage, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet, uden forudgående skriftlig tilladelse. Citat kun ved forudgående skriftlig tilladelse.

Human Dynamics har alle rettigheder til alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i forbindelse med kurser, workshops, mentorforløb og 1:1 sessioner. Ved køb af onlineprodukter opnår du brugsret til det digitalt materiale. Brugsretten er personlig og må kun anvendes til eget brug. Materialet må ikke sælges eller udleveres til tredjemand. Heller ikke videreformidles i sin helhed eller delvist eller anvendes kommercielt eller til andre formål end det, hvortil det er købt, medmindre dette er aftalt på forhånd med skriftlig tilladelse fra Human Dynamics og Marie Stage.

Returret

Der er 14 dages returret. Skulle du fortryde dit køb indenfor returretsperioden, bedes du kontakte mig på marie@mariestage.com for refundering.  

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres via e-mail, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Tilfredshedsgaranti

De råd og tips der formidles i mine kurser, kan have forskellige resultater for forskellige mennesker. Derfor kan jeg selvfølgelig ikke garantere dig nøjagtig de samme resultater som andre får, når du vælger at afprøve de metoder, jeg anbefaler.

Men da jeg oprigtigt ønsker, at du bliver glad for de produkter du køber hos mig, yder jeg en tilfredshedsgaranti, på nogle af mine onlineprodukter. Det kræver blot, at du selvfølgelig har fulgt kursets instruktioner og gjort præcis som der står i materialet samt, at du sender mig dokumenterne med dit hjemmearbejde. Så sender jeg dig dine penge retur.

Bemærk at der ikke refunderes delvise beløb. 

Betalingsmuligheder

Human Dynamics v/Marie Stage tager imod følgende betalingsmetoder:

  • Kontanter
  • Mobilepay til 27283345
  • Bankoverførsel til Nordea reg. nr. 2413 konto nr. 6891425749

Fortrolighed

Alle dine personlige informationer, oplysninger og data som måtte komme min i besiddelse i forbindelse med betaling og køb af produkter, kurser og samtaler, er fortrolige og deles ikke med uvedkommende tredjemand.

Human Dynamics egen hjemmeside (mariestage.com) bruger kryptering med SSL-protokol.

Forretningsbetingelser

Ovenstående handel- og forretningsbetingelser gælder medmindre andet er aftalt skriftligt, ved indgåelse af aftale om køb af ydelser, produkter eller services fra Human Dynamics CVR 37051519.

Alle ydelser, kurser, produkter, workshops, samtaler og forløb udgår fra mariestage.com Human Dynamics v/Marie Stage, Kirke Værløsevej 38, 1. sal, 3500 Værløse.

Human Dynamics og Marie Stage har ret til, på et hvilket som helst tidspunkt at foretage ændringer af gældende forretningsbetingelser uden varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Marie Stage eller andre medarbejder i Human Dynamics kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer, som findes i kursusmaterialer, på hjemmesiden www.mariestage.com eller andre sider som jeg/vi helt eller delvist har været med til at udarbejde, uanset om disse informationer mod forventning skulle vise sig være ukorrekte. Marie Stage eller andre medarbejder i Human Dynamics kan heller ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af disse informationer.

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.