Book en gratis afklarende samtale

Jeg vil meget gerne møde dig til en afklarende samtale via Zoom eller telefon. Det giver mulighed for at fortælle mere om den problematik eller følelse du vil arbejde med, og for at stille spørgsmål omkring forløbet. På den måde får vi også afklaret hvordan jeg kan hjælpe dig på bedste måde. Samtalen er helt uforpligtende og tager ca. 30 minutter. Når du beslutter dig for dét forløb eller abonnement der er rigtigt for dig, bookes første samtale direkte eller via mail/telefon.

Du kan kontakte mig via telefon/SMS, e-mail, eller ved at udfylde formularen nedenfor.

Hvad kan du selv gøre?

Download gerne min lille guide til hvordan du hjælper dig selv til en bedre indre tilstand. Den kan ikke erstatte terapi og det er ikke en quick-fix, men den giver indsigt i sindets forunderlige verden, samt fem konkrete råd til, hvordan du implementerer nogle rigtig gode vaner, der lægger fundamentet for en god indre tilstand.

Du giver samtidig samtykke til at modtage mails fra mariestage.com. Bare rolig, vi kan heller ikke lide spam og det er ikke vores formål, at fylde din indbakke med mails herfra. Du kan naturligvis afmelde mails, når som helst.