Månedsabonnement

Denne ordning er for dig, der står i en ekstraordinær situation og har brug for terapeutisk støtte gennem en periode. Indimellem opstår der ting i livet, som kræver ekstra mental og emotionel energi. Nogle gange mere end der er tilgængeligt. I disse tilfælde kan det være afgørende at have adgang til upartisk og professionel støtte. Det tilbyder jeg dig her.

Dette abonnement kan være et godt valg når et nyt kapitel starter.

For eksempel til dig der er:

  • Ny forælder og presset af egne og andres forventninger, bekymringer og den omvæltning det er at blive en familie.
  • Forælder til en teenager, med de glæder og frustrationer det fører med sig.
  • Skilt og alene i en ny hverdag.
  • Pårørende og føler, at du står alene med det hele.
  • Starter på nyt job eller uddannelse, og føler dig usikker og nervøs.
  • Som opfølgning på 6-ugersforløbet.
  • Står midt i livet og opdager, at lykken og meningsfuldheden mangler.

Hvad kan du forvente få ud af abonnementet
Du kan forvente samtaler i et trygt og nærværende rum, hvor alle tanker, bekymringer og følelser åbent kan luftes og undersøges.

Den terapeutiske støtte giver dig et pusterum, hvor du bliver klogere på dig selv og din situation. Du får mulighed for at bevidstgøre dine egne mønstre og overbevisninger. Denne bevidsthed giver dig nye mulige måder at handle og agere ud fra. Dermed skabes også nye resultater og følelsesmæssige tilstande.

Hvordan det forgår
Samtalerne kan forgå på klinikken i Værløse, eller online via Zoom. Det vigtigste er, at der er fred og ro, også hvis du vælger online sessioner.

I abonnementet indgår 2 samtaler pr. måned. Samtalerne er på 75 minutter og afholdes som udgangspunkt 2 gange pr. måned (dvs. hver anden uge). Skulle det fungere bedre med et andet interval, er der mulighed for fleksibilitet. Abonnementet afsluttes dog indenfor den valgte periode.

I abonnementet indgår også en lukket facebook gruppe hvor vi kan skrive sammen. Her har du mulighed for at tænke højt, lufte tanker og ideer, eller stille spørgsmål. Jeg svarer indenfor 24 timer.

Gratis afklarende samtale
Forud et forløb er det godt at vi har hilst på hinanden og fået afklaret både om der er kemi og hvordan jeg kan hjælpe dig på bedste måde. Derfor vil jeg gerne møde dig enten via Zoom eller telefon, til en gratis og uforpligtende samtale. Denne samtale tager ca. 20-30 minutter, og formålet er forventningsafstemning.

Pris
Abonnementet findes i 3 varianter

Pr. måned abonnement…………………………………………………………………………kr. 2.800, som forudbetales.
Her indgår 2 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

2 måneder abonnement……………………………………………………….……………….kr. 5.200, som forudbetales.
Her indgår 4 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

3. måneders abonnement………………………………………………………..……………kr. 7.200, som forudbetales.
Her indgår 6 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

Booking
Booking af abonnement samt dato for første samtale, sker efter den gratis (online/telefonisk) afklarende samtale. Samtidig modtager du en faktura, som betales via bankoverførsel eller MobilePay.

Book gratis afklarende samtale

Det siger andre

G. K.

Efter kurset mødte jeg Marie en-til-en. Marie formåede med sin ro og indsigt at fastholde mig i de nye gode vaner og fastholde retningen og tænke på mit eget velbefindende. Jeg skylder Marie meget.

K. K.

Jeg kan varmt anbefale Marie Stage. Hun har forståelse, empati, kan formå at skubbe folk (mig) i den rigtige retning og tilbage til livet. Hun kan noget som jeg ikke har oplevet før hos andre, Hvis jeg en dag igen skulle få brug for hjælp, ville jeg søge hjælp igen hos Marie Stage.

M. J.

Marie er meget professionel, og altid vel forberedt i sit arbejde. Hun har mange forskellige redskaber, som hun frit og harmonisk bruger i sit arbejde, i et altid trygt og varmt miljø.  Tak for din hjælp og støtte.

Kursus deltager

Jeg kan varmt anbefale SundKrop (Elsk Din Krop) kursus. Jeg var nærmest tryllebundet af Maries fantastiske måde at fortælle, inspirere og motivere os på.

Kursus deltager

Marie er god til at hjælpe én på vej til tankegange, der er hjælpende og støttende, så man tør gå nye veje og samtidigt udstråler det til omgivelserne.

Kursus deltager

Jeg har fået gode indsigter på SundKrop (Elsk Din Krop) Kursuspen og blevet meget mere bevidst om hvad jeg byder min krop.