Månedsabonnement

Denne ordning er for dig, der lige nu gennemgår en vanskelig periode eller står i en ekstraordinær situation og har brug for terapeutisk støtte. Indimellem opstår der ting i livet, som kræver ekstra mental og emotionel energi. Nogle gange mere end der er tilgængeligt. I disse tilfælde kan det være afgørende at have adgang til upartisk og professionel støtte. Det tilbyder jeg dig her.

Dette abonnement er et godt valg når et nyt kapitel starter.
For eksempel til dig der:

  • Starter på nyt job eller uddannelse, og føler dig usikker og nervøs.
  • Er ny forælder og presset af egne og andres forventninger, bekymringer og den omvæltning det er at blive en familie.
  • Er forælder til en teenager eller ‘tween’, med de glæder og frustrationer det fører med sig.
  • Lige er flyttet til et nyt sted hvor alt er anderledes og ensomt.
  • Lige er blevet skilt og er alene i en ny hverdag.
  • Er pårørende og føler, at du står alene med det hele.
  • Har brug for støtte som opfølgning på 6-ugersforløbet.
  • Står midt i livet og opdager, at lykken og meningsfuldheden mangler.

Hvad giver et abonnement

Den terapeutiske støtte giver dig et pusterum, hvor du åbent kan sætte ord på hvad du oplever, føler og tænker og få kigget på det hele, fra forskellige vinkler. Du bliver klogere på dig selv og din situation. Du får mulighed for at bevidstgøre dine egne mønstre og overbevisninger. Denne bevidsthed giver dig nye mulige måder at handle og agere ud fra. Dermed skabes også nye resultater og følelsesmæssige tilstande.

Hvordan forgår det

Samtalerne foregår enten på Terapikontoret i Værløse eller online via Zoom. Vælg hvad der passer bedst for dig. Det vigtigste er, at der er fred og ro, også hvis du vælger online sessioner.

Der indgår 2 samtaler pr. måned i abonnementet. Samtalerne er på 75 minutter og afholdes som udgangspunkt hver anden uge. Skulle det fungere bedre med et andet interval, er der mulighed for fleksibilitet, indenfor den valgte abonnements periode.

I abonnementet indgår også adgang til en lukket facebook gruppe hvor vi kan skrive sammen. Gruppen er kun åben for dig og mig. Her har du mulighed for at tænke højt, lufte tanker og ideer, eller stille spørgsmål i løbet af abonnementsperioden. Jeg svarer indenfor 24 timer.

Det praktiske

Alle abonnement starter med en gratis afklarende samtale, hvor du fortæller om dig selv og dét du vil have hjælp til. Derefter kan du booke et abonnement og aftale datoer.

Abonnement forudbetales. Ved booking af første abonnement samtale, får du tilsendt en faktura via mail.
Betaling sker via Mobilepay eller bankoverførsel.

Terapisessioner (og abonnement) er momsfritaget.

Book gratis afklarende samtale

Det siger andre

G. K.

Efter kurset mødte jeg Marie en-til-en. Marie formåede med sin ro og indsigt at fastholde mig i de nye gode vaner og fastholde retningen og tænke på mit eget velbefindende. Jeg skylder Marie meget.

K. K.

Jeg kan varmt anbefale Marie Stage. Hun har forståelse, empati, kan formå at skubbe folk (mig) i den rigtige retning og tilbage til livet. Hun kan noget som jeg ikke har oplevet før hos andre, Hvis jeg en dag igen skulle få brug for hjælp, ville jeg søge hjælp igen hos Marie Stage.

M. J.

Marie er meget professionel, og altid vel forberedt i sit arbejde. Hun har mange forskellige redskaber, som hun frit og harmonisk bruger i sit arbejde, i et altid trygt og varmt miljø.  Tak for din hjælp og støtte.

Kursus deltager

Jeg kan varmt anbefale SundKrop (Elsk Din Krop) kursus. Jeg var nærmest tryllebundet af Maries fantastiske måde at fortælle, inspirere og motivere os på.

Kursus deltager

Marie er god til at hjælpe én på vej til tankegange, der er hjælpende og støttende, så man tør gå nye veje og samtidigt udstråler det til omgivelserne.

Kursus deltager

Jeg har fået gode indsigter på SundKrop (Elsk Din Krop) Kursuspen og blevet meget mere bevidst om hvad jeg byder min krop.