Terapikontoret mariestage.com

Fra tomhed til frihed

Velkommen til Terapikontoret. Jeg hedder Marie Stage og er din terapeut. Her på kontoret arbejder vi med tilstandsskifte. Det vil sige at skifte en negativ indre tilstand – den måde du har det på – ud med en støttende og tryg indre base, hvorfra du har mod og overskud til at gå ud i livet og vide, at du er god nok som du er.

Vi arbejder med alle slags problematikker; tristhed, skam, ensomhed, ”forkerthed”, lavt selvværd, pleaser-adfærd, tomhedsfølelse og alt derimellem. Rigtig mange af de symptomer klienterne kommer med, viser sig at bunde i ensomhed og skam. Derfor har jeg et særligt fokus på disse fænomener.

Terapikontoret er et trygt og fortroligt rum, hvor du kan åbne op for det der er svært og tungt, og blive mødt hvor du er. 

Mange klienter beskriver det som en lettelse at tale med én der virkelig lytter. En uvildig samtalepartner, der udelukkende har fokus på at hjælpe netop dig. Terapi giver dig mulighed for at mærke og anskue både den ydre og indre verden, fra nye vinkler, og for at forme nye fortolkninger. Faktuelle kendsgerninger kan vi ikke ændre på, men der er rige muligheder for at justere på den måde du tænker og oplever din fortid, nutid og fremtid på.

Gennem terapien lærer du dig selv bedre at kende. Følelsen af tomhed brydes, når der åbnes op for nye alternativer. Det giver frihed til selv at vælge hvordan du har det.

På Terapikontoret arbejder vi udfra tre vigtige værdier: Meningsfuldhed. Integritet og Læring.

Min mission

Jeg ved af erfaring, at vejen ud af ensomhed og skam, kan være lang, men du behøver ikke gå den alene. Så længe du lader frygten styre slaget, sidder du fast. Min mission er at hjælpe dig videre til en tilstand du trives i, og en tilværelse der giver mening og værdi for dig. Uanset hvor dit startpunkt har været, er det muligt at skabe forandring. Hvis du vil det.

Om Marie

Psykologi har altid interesseret mig og jeg har selv haft min andel af rutsjebaneturer i livet. Med både egen erfaring og masser af klientforløb i bagagen, er jeg meget bevidst om, hvor paralyserende og glædehæmmende det er at føle sig alene, forkert eller skamfuld og hvor meget tristheden kan fylde i tilværelsen.

Før jeg blev selvstændig var jeg 20 år i den private sektor. Jeg har rejst meget og boet i flere lande. Det har givet erfaring som jeg også bruger i mit arbejde på Terapikontoret, og som mine klienter drager nytte af. Nu arbejder jeg fuld tid som psykoterapeut og det er det bedste valg jeg har taget i mit arbejdsliv.

Det jeg elsker aller mest ved at være psykoterapeut er at følge dig på rejsen henimod det mål, der giver dig tryghed og tillid til dig selv. En ny base, hvorfra livsglæde kan spire.

Faglig baggrund

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening og bruger den beskyttede titel: ”Psykoterapeut MPF”. Det betyder, at min uddannelse og certificering lever op til de krav og opfylder de kriterier der skal sikre, at du som klient modtager den rigtige og bedste behandling.

Jeg er eksamineret og certificeret:

N

Eksamineret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut

N

Certificeret Mentor fra Dansk NLP Institut

N

Certificeret Stresscoach fra Forebyg Stress

N

Certificeret Life og Business coach fra Manning Inspire

Nyeste blogindlæg

Hvad kan du selv gøre?

Download gerne min lille guide til hvordan du hjælper dig selv til en bedre indre stemning. Den kan ikke erstatte terapi og det er ikke en quick-fix, men den giver indsigt i sindets forunderlige verden, samt fem konkrete råd til, hvordan du implementerer nogle rigtig gode vaner, der lægger fundamentet for en god indre tilstand.

Du giver samtidig samtykke til at modtage mails fra mariestage.com. Bare rolig, vi kan heller ikke lide spam og det er ikke vores formål at fylde din indbakke med mails herfra. Du kan naturligvis afmelde mails, når som helst.