Om Marie Stage

Fra håblåshed til meningsfuldhed

Jeg hedder Marie Christina Stage og jeg driver psykoterapikontoret ’mariestage.com’. Her hjælper jeg dig der oplever følelser som ensomhed og skam hæmmer din glæde og livskvalitet.

Både ensomhed og skamfølelser, kan være næsten paralyserende og berør alle områder i dagligdagen. De skaber grobund til både dybtfølt tristhed, meningsløshed og en forkerthedsfølelse der fjerner glæden fra tilværelsen. Det bliver hurtigt til en ond cirkel, hvor den ene negative følelse forstærker den anden, indtil det hele føles håbløst, og det kan være vanskeligt at bryde ud af uden hjælp.

Tvivl om man gør det godt nok, er god nok eller rigtig nok, er ikke noget man er født med. Det er tvivl der opstår i forskellige livsfaser og i forbindelse med forandringer.

I teenageårene, ungdomstiden, som forælder, midt i livet og sågar også når vi når til pensionen.

Når vi starter et nyt sted; skole, uddannelse og job, og nye opgaver; nygift, forældrerollen, ved skilsmisse, ved tab, ved start af livet som pensioneret.

Tvivl og usikkerhed omkring dét vi er og vores identitet i en ny rolle eller et nyt sted, påvirker vores selvværd. Selvværd er nemlig noget der skabes i samspillet med andre, og når vi vakler i os selv, kommer vi ofte til at trække os væk for at undgå smertefulde situationer. Indimellem fører det til at vi isolerer os uden rigtig at lægge mærke til, hvad der sker. Ensomhedsfølelsen melder sig, nogle gange sammen med skammen over, at være alene eller over, ikke at være ”rigtig”. Alt sammen giver en håbløs fornemmelse hvis det får lov til at blive ved.

Ensomhed og skam er de kerneområder jeg brænder særligt for, og har valgt at fokusere på i min egen praksis. De følges ofte ad og er sammen med tristhed, tit et udtryk for en dybere følelse af personlig forkerthed. Følelser der skaber en hæmmende indre tilstand, som røver dig for at være nysgerrig på livet, og begejstret over stort som småt, og fremfor alt, forhindrer dig i at åbent møde, hvad livet her at byde på.

Det laver vi om på, i terapien. Her arbejder vi fra håbløshedstilstanden til et liv i meningsfuldhed.

Min mission

Jeg ved af erfaring, at vejen ud af ensomhed og skam, kan være lang, men du behøver ikke gå den alene. Så længe du lader frygten styre slaget, sidder du fast. Min mission er at hjælpe dig videre til en tilstand du trives i og en tilværelse der giver mening og værdi for dig. Uanset hvor dit startpunkt har været, er det muligt at skabe forandring. Hvis du vil det.

Baggrund

Ensomhed og skam er de kerneområder jeg brænder særligt
for, og har valgt at fokusere på i min egen praksis. De følges
ofte ad og er sammen med tristhed, tit et udtryk for en dybere
følelse af personlig forkerthed. Følelser der skaber en hæmmende indre tilstand, som røver dig for at være nysgerrig på livet, og begejstret over stort som småt, og fremfor alt, forhindrer dig i at åbent møde, hvad livet her at byde på.

Det laver vi om på, i terapien. Her arbejder vi fra håbløshedstilstanden til et liv i meningsfuldhed.

Baggrund

Når man arbejder som terapeut, er det selvfølgelig godt at interessere sig for mennesker, være naturligt empatisk og have en medfødt evne til rigtig at lytte.

For også at have det faglige i orden kan jeg fortælle, at jeg er eksamineret og certificeret:

N

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

N

Eksamineret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut

N

Certificeret Mentor fra Dansk NLP Institut

N

Certificeret Stresscoach fra Forebyg Stress

N

Certificeret Life og Business coach fra Manning Inspire

Nyeste blogindlæg

Blog test #2

Blog test #2

Dette er en test igen for blogindlæg nr. 2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tempus eleifend sem, nec consectetur...

læs mere

Hello world!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dapibus iaculis mauris eget varius. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci...

læs mere

Hvad kan du selv gøre?

Download gerne min lille guide til hvordan du hjælper dig selv til en bedre indre tilstand. Den kan ikke erstatte terapi og det er ikke en quick-fix, men den giver indsigt i sindets forunderlige verden, samt fem konkrete råd til, hvordan du implementerer nogle rigtig gode vaner, der lægger fundamentet for en god indre tilstand.

Du giver samtidig samtykke til at modtage mails fra mariestage.com. Bare rolig, vi kan heller ikke lide spam og det er ikke vores formål, at fylde din indbakke med mails herfra. Du kan naturligvis afmelde mails, når som helst.