Cookie- og privatlivspolitik

Velkommen til mariestage.com. Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig som bruges for at tilpasse og forbedre vores indhold samt eventuelle annoncer. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Elsker du småkager? Vi bruger nogen af den elektroniske slags, her på siden (cookies). Det gør vi for at forbedre din oplevelse af besøget. Det vil sige, at vi indsamler oplysninger der bruges til at tilpasse indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies efter besøget, samt undlade videre brug af hjemmesiden.

Se vejledning for at slette eller blokere for cookies her:  https://minecookies.org/cookiehandtering/

”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold du ikke kan få adgang til. Derudover vil evt. annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Facebook og Google Analytics.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i evt. konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Typiske oplysninger som bliver indsamlet og behandlet er:

  • Et unikt ID
  • Tekniske oplysninger om dit device (computer, tablet eller mobiltelefon)
  • Dit IP-nummer
  • Din geografiske placering
  • Interesser/præferencer (hvilke sider du klikker på)

Når du selv indtaster informationer, fx i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, oprettelse af login eller ved køb, giver du samtidigt eksplicit samtykke til dataindsamling. Her behandles følgende informationer:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Adresse
  • Betalingsoplysninger

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig relevant indhold, registrere køb og betalinger, vise dig de annoncer som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt for at kunne levere de services du har efterspurgt, som fx at fremsende nyhedsbrev. 

Herudover bruges oplysningerne til at optimere vores service og indhold.

Periode for opbevaring

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysninger og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mm., formidles videre til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Her er det tale om de samme tredjeparter som nævnt under ”cookies”.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til gene formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mailadresse mv. sker kun, hvis du giver samtykke til det. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til en hver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelser herom kan ske til marie@mariestage.com.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet på https://www.datatilsynet.dk/

Udgiver

Hjemmesiden ejes og drives af:

Human Dynamics
Kirke Værløsevej 38, 1. sal
3500 Værløse
Telefon: 27283345
e-mail: marie@mariestage.com