3- eller 6-sessioners terapiforløb

Terapi har bedst effekt i sammenhængende forløb og derfor tilbyder jeg 3- eller 6-sessioners forløb, der med fordel kan afholdes med én ugentlig session over 3 eller 6 uger. Det er naturligvis muligt at vælge alternative intervaller, indenfor en periode på et halvt år.

Forløbene er til dig der kæmper med negative tanker og følelser, eller en vanskelig periode eller oplevelse, der hæmmer din livskvalitet. Det kan være, at du føler dig alene om noget eller ensom. Måske oplever du en skam- eller pinlighedsfølelse der dukker op hele tiden. Eller en overskyggende tristhed, du har svært ved at ryste af dig. Måske handler det om noget helt andet. Dét ord du vælger til at beskrive følelsen, er det udgangspunkt vi sætter i terapiforløbet.

Hvordan hjælper terapi

Et terapiforløb kan hjælpe dig at overvinde negative følelser som f.eks. tristhed, ensomhed, skamfølelser, mobning, lavt selvværd, bekymringer, tvangstanger og tankemylder. Vi kan også arbejde med belastende oplevelser, traumer og kriser, eller vanskelige overgange til nye livsfaser.

I terapien arbejder vi bagved symptomerne og finder ind til de udløsende årsager der gemmer sig der. Hvordan du har det, afgøres i høj grad af egne tanker og følelser. De bliver til din indre virkelighed og tilstand.

Vi er alle sammen dygtige til at skubbe ubehagelige tanker fra os og distrahere os selv med noget andet. Men de har det med at poppe op når vi mindst har brug for det. Vi får ofte at vide, at vi ”bare skal tænke positivt”, men det kan være svært, når de hæmmende – nogle gange nærmest paralyserende – tanker og følelser overvælder os.

I terapien tager vi følelserne ved hornene (så at sige) og får bearbejdet dét der ligger bagved. På den måde arbejder vi bag symptomerne, for at finde årsagen til tilstanden. Det er dét der er formålet med følelser. De er sproget der forbinder krop og sind. Følelser er upartiske og helt uimponerede af logik. De er en effektiv måde at gøre os lydhøre over for at noget har brug for opmærksomhed. Det er ikke altid tydeligt HVAD præcis det drejer sig om, og det er det vi arbejder med at blive klogere på i terapien. Med bevidsthed åbner vi op for nye handlemuligheder.


Kan du genkende noget af dette:

 • Du føler dig holdt udenfor blandt de grupper du færdes i til dagligt.
 • Du føler dig mobbet – direkte eller indirekte.
 • Du går med en skamfølelse eller flovhed, som dræner dig for energi.
 • Du føler dig ensom, og mangler tætte relationer.
 • Du er nervøs for at blive smittet med corona, og isolerer dig.
 • Du er lige startet et nyt sted (f.eks. uddannelse eller arbejde) og føler dig usikker og alene.
 • Du går med en konstant forkerthedsfølelse.
 • Du skammer dig over dine familieforhold, eller et familiemedlem.
 • Du er pårørende til et familiemedlem med sygdom eller andre udfordringer.
 • Du føler, at du står med hele byrden alene – hvad end det er.
 • Du er blevet skilt og føler dig overvældet af at få din nye hverdag til at fungere.
 • Du går med en overvældende følelse af dårlig samvittighed over noget.
 • Du står med en oplevelse/følelse der fylder, og som du ikke kan dele med andre.
 • Du er bange for at få kritik af andre.
 • Du er bange, for ikke at være god nok.

Terapi kan hjælpe dig ud af den negative tilstand og godt videre henimod det mål du ønsker for dig selv.
Gennem et trygt og roligt forløb undersøger vi i fællesskab hvad følelsen og tilstanden faktisk består i og handler om. Det hjælper at kigge på dét du oplever, fra nye vinkler og få sat ord på hvad det egentlig er. Måske bliver du overrasket. Hvad vi end finder frem til, bliver det trukket ud og belyst, bearbejdet og dermed gjort mindre farligt. Ofte transformeres den negative følelse helt, til en stærkere tilstand af ro og glæde.

Hvordan forgår et forløb

Samtalerne foregår enten på Terapikontoret i Værløse eller online via Zoom. Vælg hvad der passer bedst for dig. Det vigtigste er, at der er fred og ro, også hvis du vælger online sessioner.

Samtalerne er på 90 minutter og afholdes ideelt én gang om ugen. Skulle det fungere bedre for dig med et andet interval, er der mulighed for fleksibilitet indenfor en periode på et halvt år.

Du kan forvente et trygt og nærværende forløb hvor alle tanker, bekymringer og følelser åbent kan luftes og undersøges. Du vil blive klogere på dig selv, dine mønstre og overbevisninger, og anden psykisk og emotionel bagage. Denne nye bevidsthed, giver dig nye mulige måder at handle og agere ud fra. Dermed skabes også nye resultater og følelsesmæssige tilstande.

Det praktiske

Alle forløb starter med en gratis afklarende samtale, hvor du fortæller om dig selv og dét du vil have hjælp til. Derefter kan du booke et forløb og aftale datoer.

Forløb forudbetales før første forløbssession. Når du booker første samtale vil du modtage en faktura via mail. Betaling sker via Mobilepay eller bankoverførsel. Terapisessioner og forløb er momsfritaget.

Book en gratis samtale her.

Det siger andre

G. K.

Efter kurset mødte jeg Marie en-til-en. Marie formåede med sin ro og indsigt at fastholde mig i de nye gode vaner og fastholde retningen og tænke på mit eget velbefindende. Jeg skylder Marie meget.

K. K.

Jeg kan varmt anbefale Marie Stage. Hun har forståelse, empati, kan formå at skubbe folk (mig) i den rigtige retning og tilbage til livet. Hun kan noget som jeg ikke har oplevet før hos andre, Hvis jeg en dag igen skulle få brug for hjælp, ville jeg søge hjælp igen hos Marie Stage.

M. J.

Marie er meget professionel, og altid vel forberedt i sit arbejde. Hun har mange forskellige redskaber, som hun frit og harmonisk bruger i sit arbejde, i et altid trygt og varmt miljø.  Tak for din hjælp og støtte.

Kursus deltager

Jeg kan varmt anbefale SundKrop (Elsk Din Krop) kursus. Jeg var nærmest tryllebundet af Maries fantastiske måde at fortælle, inspirere og motivere os på.

Kursus deltager

Marie er god til at hjælpe én på vej til tankegange, der er hjælpende og støttende, så man tør gå nye veje og samtidigt udstråler det til omgivelserne.

Kursus deltager

Jeg har fået gode indsigter på SundKrop (Elsk Din Krop) Kursuspen og blevet meget mere bevidst om hvad jeg byder min krop.