Terapiforløb over 6 uger

Et forløb for dig der kæmper med en negativ indre tilstand. Det kan være, at den kommer til udtryk som ensomhedsfølelse. En skam- eller pinlighedsfølelse der dukker op hele tiden. En overhængende/ overskyggende tristhed, du har svært ved at ryste af dig. Måske handler det om noget helt andet. Dét ord du vælger til at beskrive følelsen, er det udgangspunkt vi sætter i terapiforløbet.

Hverken ensomhedsfølelsen eller skam kender aldersgrænse. De melder sig hos ung som gammel og i alle aldre derimellem. Ofte hænger de to følelser sammen, men hvilken der kommer først, varierer. Både ensomhed og skamfølelser skaber også tristhed. Det sker tit, at det først er når tristheden bliver den altoverskyggende tilstand du befinder dig i hver dag, at du bliver klar over at der er noget galt. Vi mennesker er dygtige til at skubbe ubehagelige følelser fra os. Begrave dem dybt nede og prøve at distrahere os selv med noget andet. Men de har en tendens til at poppe op når vi mindst har brug for det. Vi får ofte at vide, at vi ”bare skal tænke positivt”, og det kan være svært, når disse hæmmende – nogle gange nærmest paralyserende – følelser overvælder os.


I terapien tager vi følelserne ved hornene (så at sige) og får bearbejdet dét der ligger bagved. På den måde arbejder vi bag kulisserne, for at finde årsagen til tilstanden. Det er dét der er formålet med følelser. Det er sproget der forbinder sind og krop. Følelser er upartiske og helt uimponerede af logik. De er en effektiv måde at gøre os lydhøre over for at noget har brug for opmærksomhed. Det er ikke altid tydeligt HVAD præcis det drejer sig om, og det er det vi arbejder med at blive klogere på i terapien. Med bevidsthed åbner vi op for nye handlemuligheder.

Kan du genkende noget af dette?:

 • Du føler dig holdt udenfor blandt de grupper du færdes i til dagligt.
 • Du føler dig mobbet – direkte eller indirekte.
 • Du går med en skamfølelse eller flovhed, som dræner dig for energi.
 • Du føler dig ensom, og mangler tætte relationer.
 • Du er nervøs for at blive smittet med corona, og isolerer dig.
 • Du er lige startet et nyt sted (f.eks. uddannelse eller arbejde) og føler dig usikker og alene.
 • Du går med en konstant forkerthedsfølelse.
 • Du skammer dig over dine familieforhold, eller et familiemedlem.
 • Du er pårørende til et familiemedlem med sygdom eller andre udfordringer.
 • Du føler, at du står med hele byrden alene – hvad end det er.
 • Du er blevet skilt og føler dig overvældet af at få din nye hverdag til at fungere.
 • Du går med en overvældende følelse af dårlig samvittighed over noget.
 • Du står med en oplevelse/følelse der fylder, og som du ikke kan dele med andre.
 • Du er bange for at få kritik af andre.
 • Du er bange, for ikke at være god nok.

Et trygt og fortroligt forløb
Under dette forløb undersøger vi i fællesskab hvad følelsen og tilstanden faktisk består i og handler om. Det hjælper at kigge på dét du oplever, fra nye vinkler og få sat ord på hvad det egentlig er. Måske bliver du overrasket. Hvad vi end finder frem til, bliver det trukket ud og belyst, bearbejdet og dermed gjort mindre farligt. Ofte transformeres den negative følelse helt, til en stærkere tilstand af ro og glæde.

Hvordan det forgår
Samtalerne kan forgå på klinikken i Værløse, eller online via Zoom. Det vigtigste er, at der er fred og ro, også hvis du vælger online sessioner.

Samtalerne er på 75 minutter og afholdes ideelt én gang om ugen. Skulle det fungere bedre med et andet interval, er der mulighed for fleksibilitet. Forløbet skal dog afsluttes indenfor 3 måneder for bedste effekt.

Du kan forvente et trygt og nærværende forløb hvor alle tanker, bekymringer og følelser åbent kan luftes og undersøges. Du vil blive klogere på dig selv, dine mønstre og overbevisninger, og anden psykisk og emotionel bagage. Og formålet med terapi er naturligvis, at denne nye bevidsthed, giver dig nye mulige måder at handle og agere ud fra. Dermed skabes også nye resultater og følelsesmæssige tilstande.

Gratis afklarende samtale
Forud et forløb er det godt at vi har hilst på hinanden og fået afklaret både om der er kemi og hvordan jeg kan hjælpe dig på bedste måde.

Derfor vil jeg gerne møde dig enten via Zoom eller telefon, til en gratis og uforpligtende samtale.
Denne samtale tager ca. 20-30 minutter, og formålet er forventningsafstemning. Link til Kontakt

Booking af forløbets første samtale sker efter den gratis (online/telefonisk) afklarende samtale.
Samtidig modtager du en faktura, som betales via bankoverførsel eller MobilePay.

Terapiforløb

Det siger andre

G. K.

Efter kurset mødte jeg Marie en-til-en. Marie formåede med sin ro og indsigt at fastholde mig i de nye gode vaner og fastholde retningen og tænke på mit eget velbefindende. Jeg skylder Marie meget.

K. K.

Jeg kan varmt anbefale Marie Stage. Hun har forståelse, empati, kan formå at skubbe folk (mig) i den rigtige retning og tilbage til livet. Hun kan noget som jeg ikke har oplevet før hos andre, Hvis jeg en dag igen skulle få brug for hjælp, ville jeg søge hjælp igen hos Marie Stage.

M. J.

Marie er meget professionel, og altid vel forberedt i sit arbejde. Hun har mange forskellige redskaber, som hun frit og harmonisk bruger i sit arbejde, i et altid trygt og varmt miljø.  Tak for din hjælp og støtte.

Kursus deltager

Jeg kan varmt anbefale SundKrop (Elsk Din Krop) kursus. Jeg var nærmest tryllebundet af Maries fantastiske måde at fortælle, inspirere og motivere os på.

Kursus deltager

Marie er god til at hjælpe én på vej til tankegange, der er hjælpende og støttende, så man tør gå nye veje og samtidigt udstråler det til omgivelserne.

Kursus deltager

Jeg har fået gode indsigter på SundKrop (Elsk Din Krop) Kursuspen og blevet meget mere bevidst om hvad jeg byder min krop.