Terapiforløb

Terapi er virkningsfuldt fordi du gennem samtalerne får bevidstgjort dét du føler, tænker og mærker, og sat ord på den tilstand du vil ændre. Det i sig selv, er ofte en aha-oplevelse. Al forandringsarbejde starter med, bevidsthed om hvad der skal arbejdes med, og hvor du gerne vil arbejde dig hen imod.

De symptomer der bringer dig til mig, er blot et udtryk for en bagvedliggende årsag, og det er den vi skal ind og have fat i. Når du får bearbejdet og tydeliggjort, hvad der ligger til grund, åbner der sig nye handlemuligheder op.

Alle forløb starter med en gratis afklarende samtale.

Book en gratisk afklarende samtale

Dét kan du forvente af forløbet:

Alle samtaler forgår i trygge og nærværende rammer, med fuld fortrolighed.

I første session får vi afdækket den problemstilling eller oplevelse du står med lige nu, samt hvad du gerne vil i stedet for. Det giver udgangspunktet, hvorfra vi efterfølgende arbejder hen imod den ønskede forandring.

Under forløbet vil du blive klogere på dig selv og kærligt udfordret på dine begrænsende overbevisninger og mønstre, med formål at åbne op for nye perspektiver og fortolkninger, der vil føre dig nærmere dit mål. Kerneværdierne i terapien er meningsfuldhed, integritet og læring.

Måneds abonnement
Når der sker noget uforudset, eller når vi bevæger os fra én livsfase til en anden, kan vi have brug for terapeutisk støtte. Dette abonnement giver dig adgang til upartisk og professionel støtte i en valgfri periode. Det giver dig et pusterum, hvor du bliver klogere på dig selv og din situation og hjælper dig at komme igennem på bedst mulige måde.

I abonnementet indgår udover samtalesessioner, adgang til en lukket facebook gruppe, hvor du kan lufte tanker og ideer, eller stille spørgsmål. Jeg svarer indenfor 24 timer.

Priser

Gratis afklarende samtale
Forud et eventuelt forløb, vil jeg gerne møde dig til en uforpligtende samtale via Zoom eller telefon.
På den måde får vi hilst på hinanden og du har mulighed for at stille spørgsmål. Samtidig kan du fortælle lidt om dig selv og den problematik du ønsker hjælp til, og vi får afklaret hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.
Denne samtale tager ca. 20 minutter.

Indledende afklarende samtale á 20 minutter………………………………………………………………………..Gratis    

6-ugers terapiforløb
Dette forløb består af 6 samtalesessioner á 75 minutters varighed.
Samtalerne afholdes enten fysisk på kontoret i Værløse, eller via Zoom.
Samtalerne afholdes ideelt én gang om ugen i løbet af 6 uger, men der er mulighed for fleksibilitet. Forløbet skal dog afsluttes indenfor 3 måneder for bedste effekt.

6-ugers individuelt terapiforløb………………………………………………………………………kr. 5.500, som forudbetales*.
*Kan deles op i 2 rater.

Måneds abonnement
Dette forløb er for dig, der har brug for terapeutisk støtte over en periode. Abonnementet består af 2 samtalesessioner á 75 minutters varighed, pr. måned, samt adgang en lukket facebook gruppe.

Pr. måned abonnement…………………………………………………………………………….……kr. 2.800, som forudbetales.
Her indgår 2 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

2 måneders abonnement……………………………………………………….……………….kr. 5.200, som forudbetales.
Her indgår 4 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

3. måneders abonnement…………………………………………………..……..……………kr. 7.200, som forudbetales.
Her indgår 6 samtaler á 75 minutter, samt adgang til privat (lukket) facebook gruppe.

Terapisessioner og forløb er momsfritaget.

Betaling
Både forløb og abonnement betales før forløbes påbegyndelse.

Du vil modtage en faktura via mail, der betales via Mobilepay eller bankoverførsel.

Aflysningspolitik:
Skulle du blive forhindret til at møde op til en session, bedes du meddele dette senest kl. 18 dagen før den aftalte session.

Aflysning sker via SMS til 27283345 eller via mail til kontakt@mariestage.com

Udeblivelse uden aflysning koster kr. 350

Det siger andre

G. K.

Efter kurset mødte jeg Marie en-til-en. Marie formåede med sin ro og indsigt at fastholde mig i de nye gode vaner og fastholde retningen og tænke på mit eget velbefindende. Jeg skylder Marie meget.

K. K.

Jeg kan varmt anbefale Marie Stage. Hun har forståelse, empati, kan formå at skubbe folk (mig) i den rigtige retning og tilbage til livet. Hun kan noget som jeg ikke har oplevet før hos andre, Hvis jeg en dag igen skulle få brug for hjælp, ville jeg søge hjælp igen hos Marie Stage.

M. J.

Marie er meget professionel, og altid vel forberedt i sit arbejde. Hun har mange forskellige redskaber, som hun frit og harmonisk bruger i sit arbejde, i et altid trygt og varmt miljø.  Tak for din hjælp og støtte.

Kursus deltager

Jeg kan varmt anbefale SundKrop (Elsk Din Krop) kursus. Jeg var nærmest tryllebundet af Maries fantastiske måde at fortælle, inspirere og motivere os på.

Kursus deltager

Marie er god til at hjælpe én på vej til tankegange, der er hjælpende og støttende, så man tør gå nye veje og samtidigt udstråler det til omgivelserne.

Kursus deltager

Jeg har fået gode indsigter på SundKrop (Elsk Din Krop) Kursuspen og blevet meget mere bevidst om hvad jeg byder min krop.